Artiesten 2024

Red Hot Hundred Big Band

De Red Hot Hundred Big Band is opgericht in 2010 ter ere van het 100-jarige bestaan van Tzigane. De Big Band staat momenteel onder de bezielende leiding van Matthijs Minderman. De band bestaat uit achttien muzikanten van 18 tot 80 jaar en twee zangeressen en na een aantal wisselingen in de bezetting swingt de band als nooit tevoren! Door een combinatie van de Red Hot Hundred big band en enkele van hun kleinere bezettingen, verzorgen zij op originele wijze de muzikale omlijsting van uw feestelijke dag of avond. De band staat garant voor een fantastische sfeer op iedere feestelijke aangelegenheid. En schrik niet van de naam, ze passen in iedere huiskamer (Of festivalšŸ˜‰)


Ceresband

De ceresband is een Wageningse studenten band dat bestaat sinds 1922. Het is de oudste nog spelende studenten jazzband ter wereld met optredens in het binnen en buitenland. Op hun gouden schoenen reizen we met z’n achten al tetterend het land door om jeux toe te voegen aan allerlei feesten en partijen.


Tomillo Collective

Deze energieke festival brassband uit Nederland tilt EDM en HipHop muziek naar een nieuw niveau. VerwaTomillo Collective is een internationale 7-koppige band gevestigd in Utrecht. Met originele composities is hun muziek beĆÆnvloed door moderne
jazz, funk en soul. De aanwezigheid van een strijktrio geeft de band een
symfonisch geluid, wat een exotische sfeer creƫert en een verfrissende
ontmoeting tussen zowel de klassieke als de Afro-Amerikaanse muziek teweegbrengt.cht muziek om op te dansen, gespeeld met veel passie.


Cas Heim

De in Utrecht gevestigde drummer, zanger en songwriter draait het allemaal om muzikaliteit. De connectie tussen ritme, harmonie, melodie en tekst is iets waar hij continu naar zoekt in zijn spel en composities. In zijn gedachten bezoekt Cas veel verschillende plekken en kiest hij speciale momenten uit om over te schrijven, waargebeurd of fictie. Met zijn muziek nodigt hij de luisteraar uit om deel te nemen aan die gedachten-reis. Zijn nummers zijn pop georiĆ«nteerd maar opgebouwd met jazz en soul klanken. Die klanken zijn afgeleid van de diverse cdā€™s die zijn ouders elke zomer draaiden in de auto, als van de concerten waar hij naartoe gaat van hedendaagse artiesten als Madison Cunningham en Ruben Hein.


Meerkat

MEERKAT is een Utrechtse jazz/fusion band. Hun sound kenmerkt zich door een
met hiphop en funk doordrenkte ritmesectie. Een solide basis waarover een in effecten overgoten trompet geluid zorgt voor dromerige klanken. Met pakkende melodieĆ«n en onvoorspelbare improvisaties zorgt de groep voor een meeslepende luister ervaring. Verwacht lyrische soloā€™s, opzwepende drum ā€™n bass breaks en eigenzinnige composities.


2014 JamSession © All rights reserved.